ua en ru

7 причин купити будинок в Києві!

Сьогодні, сучасні тенденції розвитку великих міст корінним чином змінюють їх вигляд. Збільшується щільність та поверховість забудови, нові багатосмугові транспортні магістралі безжально прорізають коли-то тихі вулиці, а на зміну затишним паркам і зеленим скверах приходять паркування і торгово-розважальні центри.

Сьогодні, сучасні тенденції розвитку великих міст корінним чином змінюють їх вигляд. Збільшується щільність та поверховість забудови, нові багатосмугові транспортні магістралі безжально прорізають коли-то тихі вулиці, а на зміну затишним паркам і зеленим скверах приходять паркування і торгово-розважальні центри.
Жителі більшості європейських столиць вже давно почали плавне міграцію з житлових масивів у найближче передмістя. Прийшла черга і Києва, навколо якого з'являються комфортабельні, побудовані на західний манер котеджні комплекси і селища.
І, якщо Ви ще не зробили вибір на користь будинок У Києві, пропонуємо Вашій увазі 7 основних причин, чому над цим варто задуматися як можна швидше.
Причина №1: екологія

Велике місто концентрує різноманітні види забруднень навколишнього середовища. Повітря, вода, грунт буквально отруєні в результаті життєдіяльності критично великої кількості людей, що одночасно перебувають на відносно компактній території. Звичайно ж, людський організм до всього звикає... Але «відповідає» нам зниженням імунітету, алергічними реакціями і, що зовсім вже сумно, суттєвим зменшенням тривалості життя.

Причина №2: економія
Дивно, але факт: власний просторий комфортабельний будинок в Києві обійдеться Вам мінімум в півтора, а то і в 2-3 рази дешевше, ніж тісний квартирка в багатонаселеному мурашнику. За доказами далеко їхати не треба: в котеджному містечку «Сонячна галявина» (передмістя Києва, Житомирський напрямок) 2-х поверховий 5-ти кімнатний будинок у Києві з СІП можна купити менше, ніж за 50 тисяч доларів. У столиці за такі гроші варто розраховувати хіба що на невелику панельну «двушку» в спальному районі.
Причина №3: наявність власного гаража (паркування) прямо біля будинку

Будинок в Києві дає прекрасну можливість забезпечити індивідуальне «житло» і для Ваших автомобілів. Безпека, комфорт, додаткова економія - ось серйозні переваги такої простої споруди як гараж, що знаходиться, що називається, прямо біля порогу. Вартість його спорудження буде набагато нижче, ніж покупка такої нерухомості в місті.
Причина №4: самітність
Наявність за стіною численних сусідів радує тільки тоді, коли в домі у Києві закінчилися сіль або сірники. У всіх інших випадках, навіть найкращі люди, що живуть двері-в-двері (як варіант - стеля-в-пол) з Вами можуть стати джерелом регулярного роздратування, а то і проблем. Шум, безладдя в місцях загального користування, ваш новий ремонт, зіпсований їх старої потекшую батареєю... Від усього цього (і ще від багатьох інших жахів багатоквартирних будинків), надійно захистить власний будинок у Києві.
Причина №5: життя поза транспортного колапсу
Транспортна інфраструктура не встигає за зростаючим у геометричній прогресії кількістю автомобілів, які щоденно виїжджають на дороги столиці. І навіть авто-прогулянка в булочну за свіжими булочками може закінчитися стоянням в пробці довжиною в кілька кілометрів. Перемістившись в будинок у Києві, ви втратите не тільки заторів у безпосередній близькості від свого житла, але і сумнівного «задоволення» існування поряд з активним дорожнім трафіком. Повз Вашого забору зрідка буде проїжджати 1-2 сусідські машини. А вже якщо Ви купите самий далекий від в'їзду в котеджний комплекс ділянку, то і їх не побачите.
Причина №6: широке поле для творчої самореалізації
Заміський будинок в Києвом з прикладеним до нього просторим ділянкою - це не тільки метри корисної площі! Це ваш полотно, на якому можна зобразити все, що душі завгодно! Змінюючи незначно або кардинально стилістику ділянки, додаючи нові елементи і незвичайні фарби в свій будинок у Києві, висаджуючи рідкісні рослини і створюючи унікальні композиції на власній клумбі, ви і самі не помітите, як перетворитеся на справжнього ландшафтного дизайнера. І хто знає: а раптом це і є Ваше покликання?!
Причина №7: нескінченні можливості для активного дозвілля
Рух - це перша складова богатирського здоров'я. Переїхавши у власний будинок у Києві, не забудьте придбати велосипеди, адже тепер Вам буде де на них їздити! Не зайвими будуть також човен (якщо поруч є озеро або річка), бігові лижі (для зимових кардіо-навантажень), і, звичайно ж, великі лукошки для грибів! Живучи на природі, Ви з подивом виявите, що тепер у Вас є і сили, і бажання, і можливість використовувати все перераховане за прямим призначенням. Адже свіже повітря додає енергії, покращує настрій і підштовхує до нових звершень.


Будинок в Києві з ділянкою за 51 900$ можна купити ТУТ!

Сьогодні, 28 квітня, збираючись купити будинок за містом або замовити будівництво будинку, новосели висувають довгий список побажань до майбутнього місця проживання. Першими в переліку зазвичай коштують пункти «тихе місце», «здорова атмосфера», «поруч з природою». У Київській області є місця, які відповідають всім цим вимогам, однак щоб їх знайти, доведеться посидіти над картою.
Збираючись купити канадський будинок під Києвом, в тому числі і в активно споруджуваних котеджних містечках, намагайтеся уникати всіх перерахованих нижче екологічно проблемних зон.
1. Райони з сильним антропогенним навантаженням. Вибираючи між містом і сільською місцевістю, екологи однозначно проголосують за села. У великих населених пунктах зношені комунікації часто не справляються зі своїми функціями. Тому ні про чистій воді, ні про безпеку стоків говорити вже не доводиться. Дозволимо дати пораду: вибираючи купити будинок, орієнтуйтеся не на офіційний статус населеного пункту (місто, смт, село), а на фактичну густину населення. Ідеальний варіант - це невеликі котеджні містечка, де є власна свердловина (а значить і більш чиста вода), закрита територія і віддаленість від великих населених пунктів (менше шкідливого шумового впливу).
2. Селища і села, які безпосередньо примикають до великих автотрас. За хороші під'їзні шляхи не можна платити здоров'ям. Зручне розташування не буде радувати, якщо доведеться жити в постійному шумі і цілодобово вдихати пил і автомобільні вихлопи. Крім того, землі вздовж трас за багато років досить просочилися шкідливими речовинами, в тому числі свинцем і нафтопродуктами. Серед котеджних містечок варто вибирати ті, що розташовані хоча б на кілометр в сторону від автомагістралі.
3. Промислові райони, місця вивозу промислових і побутових відходів. Якщо промзони і санкціоновані шламонакопичувачі можна побачити на картах, то про стихійні сміттєзвалища не дізнатися ніяк, крім як дослідивши місцевість особисто. З цією проблемою намагаються боротися, але поки тільки санкціоновані звалища займають в області понад 200 гектарів, а скільки припадає на нелегальні - залишається тільки здогадуватися.