ua en ru

Форекс – курс долара дорожчає в парі з євро, ієна дешевшає

Форекс - в ході сьогоднішніх азіатських торгів курс долара до євро росте в очікуванні статданих з економіки США, відзначає Bloomberg.Увага ринку форекс направлено на звіт про виробничої активності в Нью-Йорку, а також даних про кількість нових заявок на допомогу з безробіття, поданих за минулий тиждень.

Форекс – курс долара дорожчає в парі з євро, ієна дешевшає

Форекс - в ході сьогоднішніх азіатських торгів курс долара до євро росте в очікуванні статданих з економіки США, відзначає Bloomberg.

Увага ринку форекс направлено на звіт про виробничої активності в Нью-Йорку, а також даних про кількість нових заявок на допомогу з безробіття, поданих за минулий тиждень.

За оцінками опитаних експертів Bloomberg, індекс виробничої активності Нью-Йорка (Empire Manufacturing) у січні збільшився до 5 пунктів порівняно з мінус 3,58 пункту в грудні минулого року.

Число заявок на допомогу з безробіття в США, як очікується, знизилася за тиждень на 4 тис. - до 290 тис.

Обидва звіти будуть опубліковані сьогодні, 15 січня, о 15:30 кв.

Ієна дешевшає по відношенню до долара на форекс вперше за 5 днів слідом за підйомом азіатських фондових ринків, скоротили попит на валюти "тихої гавані".

Глава Банку Японії Харухико Курода заявив сьогодні, що Центробанк буде зберігати обсяги стимулювання на колишньому рівні до тих пір, поки інфляція в Японії не стабілізується на рівні 2%. Він також зазначив, що японський ЦБ продовжить відстежувати ризики та при необхідності корегувати свою політику.

Станом на 8:38 кв. курс євро до долара США опустився до $1,1765 у порівнянні з $1,1789 на закриття ринку в середу.
Курс долара до ієни піднявся до 117,88 ієни проти 117,33 ієни на закриття попередньої сесії на форекс.
За євро до 8:38 кв. давали 138,66 ієни в порівнянні з 138,32 ієни напередодні.