ua en ru

Форекс, огляд макроекономічного календаря

Нагадуємо , що продажі несподівано впали у вересні на 5,6 % , . Аналітики ринку форекс прогнозують їх зростання на 2,2 % вже в жовтні.

На ринку Форекс за минулий тиждень були помітні розбіжності між рухом американського долара та інших валют . Сировинні валюти ( австралійський , новозеландський і канадський долар) впали , в той час , як Євро виріс відносно долара США .

Така динаміка американського долара пов'язана з виникненням побоювань Федеральної резервної системи щодо поліпшень обстановки на ринку праці США , ще й тим , що центральний банк цілком може розглядати вірогідність скорочення темпів покупки облігацій . Але не дивлячись на це , індекс американського долара ( I.USDX ), що відображає його положення по відношенню до інших валют , за цей тиждень знизився з значно.

У зв'язку з цим форекс- трейдери основну увагу зосередять на даних по ринку житла , замовленнях на товари тривалого користування і споживчої впевненості
Що стосується ринку житла , на понеділок запланований вихід даних Національної асоціації ріелторів за підписаними договорами пов'язаним з продажами за жовтень.

Нагадуємо , що продажі несподівано впали у вересні на 5,6 % , . Аналітики ринку форекс прогнозують їх зростання на 2,2 % вже в жовтні.

Міністерство торгівлі США , в зв'язку з призупиненням роботи уряду , планує випустити дані за дозволами на будівництво і початку будівництва одночасно. Початок будівництва в жовтні за попередніми даними складе 921 000 , після очікуваного збільшення до 915 000 у вересні в річному численні , в той час як зростання числа прийнятих і схвалених заявок склав 934 000 після вересневих 940000 .

На ряду з цим , у вівторок компанія Conference Board випустить свій індекс споживчої довіри в США за листопад. Нагадуємо , що в жовтні , індекс різко скотився з 79,7 до 71,2 і за прогнозами незначно підніметься до 72,2 .

Дані про замовлення товарів тривалого користування в США вийдуть в середу. У вересні кількість замовлень по товарах тривалого використання досягло 3,7 % , а в жовтні за попередніми даними , впаде на 1,5 %.

На сьогоднішній день макроекономічний календар досить спокійний для того , щоб сприяти надання нового імпульсу торгам на валютному ринку Форекс. Ці дані , не дивлячись на те , що ФСР може закрити програму з грошово - кредитного стимулювання , сприятимуть зміцненню американського долара по відношенню до інших основних валют .