ua en ru

У червні кияни стали більш активно купувати квартири

За даними агентства нерухомості SV Realty протягом червня поточного року у Києві уклали 1 388 тис. угод з купівлі житла, тоді як протягом попереднього звітного місяця кількість угод склала 1 тис. 176. Найбільша кількість квартир в Києві придбали у новобудовах і будинках, що знаходяться в процесі будівництва, - 796. На "вторинному" ринку житла було куплено 592 квартири.Найбільшим попитом користувалися двокімнатні квартири (48% угод), 43% припадає на однокімнатні квартири і 9% на об'єкти з трьома кімнатами і більше.

За даними агентства нерухомості SV Realty протягом червня поточного року у Києві уклали 1 388 тис. угод з купівлі житла, тоді як протягом попереднього звітного місяця кількість угод склала 1 тис. 176. Найбільша кількість квартир в Києві придбали у новобудовах і будинках, що знаходяться в процесі будівництва, - 796. На "вторинному" ринку житла було куплено 592 квартири.
Найбільшим попитом користувалися двокімнатні квартири (48% угод), 43% припадає на однокімнатні квартири і 9% на об'єкти з трьома кімнатами і більше.
Нагадаємо, за підсумками червня 2014 року на вторинному ринку житла Києва було продано 465 квартир, на первинному ринку 711.
Як повідомлялося раніше, останнім часом попит на житло в новобудовах майже втричі перевищує "вторинку". Наприклад, ХК "Київміськбуд" на сьогодні має близько 8 тис. інвестиційних договорів з населенням на будівництво житла.

"Сьогодні в роботі ми маємо 49 ділянок, і це, насамперед, 8 тис. інвесторів, які сьогодні повірили в Холдинг, і вклали свої кошти в будівництво. І ми не маємо ніякого права зупинитися хоча б на секунду, когось підвести, або зробити якісь кроки, які б спонукали людей думати, що вони щось зробили не правильно. Хочу підкреслити, що ми повністю виконаємо свої зобов'язання, до кінця. Не підведемо ні в якому разі ні одного інвестора", - сказав президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір.

У червні кияни стали більш активно купувати квартири