ua en ru

Верховна Рада: онлайн-трансляція (оновлено)

Верховна Рада України: онлайн-трансляція зараз 29.01.2014 в Києві тривають масові акції протесту (фото, відео). Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Верховна Рада 28 січня: онлайн-трансляція - в Києві тривають масові акції протесту (фото, відео).

О 16:50 спікер переніс засідання Верховної Ради на завтра, 29 січня 2014 р., робота почнеться об 11:00.

Спікер ВР Володимир Рибак в 16:48 продовжив засідання парламенту. Станом на 16:15 Верховна Рада не розпочала засідання, яке мало розпочатися о 16:00.

Онлайн 29 січня 2014 року: Читайте также: Верховная Рада: онлайн-трансляция

Процедура внесення змін до Конституції України займе щонайменше рік. Про це повідомив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у Верховній Раді.

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що під час наради у спікера парламенту Володимира Рибака було досягнуто домовленостей щодо розгляду на вечірньому засіданні ВР питання про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) щодо внесення змін до Конституції України.

Голова Верховної Ради України (ВР) Володимир Рибак оголосив перерву в засіданні позачергової сесії парламенту до 16:00 для підготовки до голосування щодо законопроекту про амністію учасників масових демонстрацій.

Рада прийняла пакет із чотирьох законів - №№4036, 4037, 4038, 4039 - на заміну скасованим законам. За відповідне рішення проголосувало 257 народних депутатів при 226 необхідних.

Верховна Рада: онлайн-трансляція (оновлено)

Верховна Рада: онлайн-трансляція (оновлено)

Верховна Рада: онлайн-трансляція (оновлено)

Верховна Рада: онлайн-трансляція (оновлено)

Верховна Рада: онлайн-трансляція (оновлено)

Фото: ТВі/Богдан Бортаков

Перед цим народні депутати України скасували закони, прийняті 16 січня 2014 р. у ході голосування руками. За відповідне рішення проголосував 361 народний депутат при 226 необхідних, проти - 2 і ніхто не утримався.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак близько 12:30 продовжив після перерви засідання позачергової сесії парламенту з урегулювання кризи.

Фотогалерея: Протестний вівторок - хроніка "позачергових" подій 28 січня

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак продовжив перерву в засіданні позачергової сесії парламенту з урегулювання кризи до 12:00.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров подав у відставку. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Раніше про відставку Азарова в соціальних мережах повідомили відразу декілька народних депутатів від опозиції, зокрема Арсен Аваков від "Батьківщини", а також позафракційний Олег Ляшко.

У Києві біля Верховної Ради станом на 9:15 мітингують близько 500 активістів Партії регіонів на підтримку чинної влади. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

У Конституційному провулку встановлена ​​сцена із символікою Партії регіонів, де грає музика.

У Маріїнському парку також знаходяться декілька сот активістів із символікою Партії регіонів. У парку також встановлені великі армійські намети, в яких гріються активісти.

У той же час у Києві на вулиці Грушевського станом на 9:20 знаходиться близько 500 осіб.

Активісти гасять залишки шин разом з пожежниками, а деякі несуть чергування на барикадах. Крім цього, на вул. Грушевського пройшла процесія з декількох десятків жінок разом зі священиком. Перемир'я триває, зіткнень немає.

Нагадаємо, екскалація протистояння активістів Євромайдану і правоохоронців у районі стадіону "Динамо " на вул. Грушевського сталася з 19 січня.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада зібралася на позачергову сесію.