ua en ru

ЖК "Покровський посад" пропонує елітну нерухомість

ЖК "Покровський посад" пропонує елітну нерухомість ЖК "Покровський посад"
Проїжджаючи по вулиці Глибочицькій, в центрі Києва, неможливо не помітити архітектурне диво, щопоэднало у собі вишуканий стиль кінця ХІХ століття в передньому чотириповерховому будинку і ультрасучасність 18-24 - поверхових житлових корпусів. Така новобудова в серці столиці створена спеціально для людей, які знаються в архітектурному мистецтві і всіх тонкощах комфорту, подарованого ХХІ століттям. Її ім'я - ЖК «Покровський посад».

ЖК "Покровський посад" - елітна новобудова в центрі Києва на вулиці Глибочицькій 32 А.

Транспортне сполучення «Покровського посаду»

Однією із найбільших переваг житлового кварталу є зручне розташування. «Покровський посад» знаходиться в 10 хвилинах пішки до метро «Лук'янівська» і 20 до «Контрактовох площі». Також відразу біля елітної новобудови знаходиться зупинка для громадського транспорту, на якому можна з легкістю дістатися в будь-якого місця Києва.

Власний паркінг

Що стосується власного транспорту, то «Покровський посад» пропонує підземні парковки, здатні вміщати 874 машин. Зверніть увагу, що квартир в ЖК 774, а це означає, що забудовники врахували той факт, що більшість мешканців, які зможуть дозволити собі це елітне житло, мають не одне авто.

Звичайно, швидко дістатися з центру міста на машині не завжди вийде, оскільки на вузьких вуличками Подолу часто трапляються корки і тянучки. Але це не проблема, оскільки прекрасні пейзажі за вікном авто компенсують таку маленьку незручність.

Краєвид із вікна ЖК «Покровський посад»

Всього за 500 метрів від Покровського знаходиться Монастир Покриву Божої Матері, що є місцем паломництва тисячь віруючих та унікальною архітектурною пам'яткою України. Саме на честь святині, яку, між іншим, чудово видно з вікна, і названий житловий комплекс.

Не виходячи з дому, Ви щодня зможете бачити стародавній Поділ, з його золотобанними церквами, широкими майданами і вузькими вуличками, чудовими зеленими пагорбами, а якщо гарненько прислухаєтеся, то зможете почути, як «реве ревучий» Дніпро. Одним словом - купити квартиру в «Покровському посаді» означає щодень зі свого вікна спостерігати красу тисячолітнього Києва.

Інфраструктура ЖК «Покровського»

Для максимальної зручності жителів новобудови передбачено все, починаючи з торгового центру, на території ЖК, закінчуючи власним фітнес-центром з великим басейном. Також в «Покровському посаді» буде свій дитячий і спортивний майданчики, відділення найпопулярніших банків, кафе та ресторани.

Забудовниками також передбачено створення комфорту для мешканців на території житлового кварталу, він буде мати власний затишний парк і місця для вигулювання домашніх улюбленців.

Недалеко від «Покровськго посаду» знаходяться школи, дитячі садочки, поліклініки, приватні клініки та інші медустанови, а в 2 хвилинах пішки кінотеатр «Київська Русь», ресторани і кафе на будь-який смак. Одним словом - все для хорошого життя і навіть більше!

Безпека ЖК

Територія Покровського буде цілодобово охоронятися професіоналами, які зможуть забезпечити безпеку мешканцям не тільки на території ЖК, але і у їхніх власних квартирах.

Як купити квартиру в «Покровському посаді»?

Всього в житловому комплексі, що складається з трьох 18-24-поверхових корпусів, буде 774 квартири з дуже просторим плануванням. Так, метраж однокімнатних квартир стартує від 69 кв. м. і до 76, двокімнатних - від 69 до 100 кв. м, трикімнатних - 90-146 кв. м., а п'ятикімнатних - аж від 193 кв. м. Погодьтеся, є де розгулятися!

Вартість квартири в елітній новобудові від $2300 до $2800 за один квадратний метр, ціна варіюється в залежності від поверху квартири, її метражу і розташування. Щоб купити таке архітектурне диво необхідно зробити перший внесок мінімум 30 % від вартості. Суму, яка залишилась, можна виплачувати протягом 3-х років за персонально підібранимі зручним для клієнта графіком.

Така вартість є адекватною, за словами комерційного директора "НЕСТ" Костянтина Браво, у зв'язку з унікальним історичним місцем розташування ЖК.

Компанією-забудовником житлового кварталу є девелоперська будівельна компанія "НЕСТ", яка вже багато років виступає на ринку нерухомості, як стабільний і надійний забудовник.

Якщо ж у вас є житло і ви думаєте над тим «Як вигідно вкласти гроші?», ЖК «Покровський посад» відповідає спеціальними, індивідуальними пропозиціями для інвесторів.

Також не забувайте стежити за новинами на офіційному сайті «Покровського посаду», оскільки там часто з'являються спокусливі та вигідні пропозиції від компанії-забудовника!